Over ons

Als een derde partij logistieke dienstverlener, blinken we bij een bereik van logistieke diensten, die trucking services, expeditie, en een scala aan andere ondersteunende diensten omvat.

Metin International

Wij hebben jarenlange ervaring in de logistiek als trucking service en expediteur en streven ernaar om onze klanten met gemak, betrouwbaarheid en betaalbaarheid te bieden met onze logistieke diensten.

Ons team heeft jarenlange ervaring achter zich. Dit helpt ons altijd bij het verstrekken van stipte levering en service, of het nu charter diensten of expeditie. Ons doel is om een positief verschil in uw bedrijf te maken door middel van onze diensten, en het opbouwen van lange termijn relatie met u.


Missie

Onze missie is en zal altijd tevredenheid van de klant zijn. Wanneer Metin International verantwoordelijk is voor het transporteren van uw goederen,  kunt u ervan gerust zijn dat het wordt behandeld met de uiterste zorg.
wensen en verzoeken van onze klanten zullen worden verzorgd met speciale zorg. Ons team is er om een snelle en uitstekende service te leveren.